fbpx
003862 300 20 60 info@avtotertinek.si

Kdo smo

Pred vami suvereno stoji podjetje z močno, uigrano, povezano ekipo in svežim zagnanim vodstvom.

Naše prednosti

Hitra in kakovostna popravila

Delujemo po principu hitrega servisa: pripeljete, hitro pregledamo in strokovno popravimo!

Strokovna ekipa

V naših celostnih servisnih storitvah se prepletajo maratonske izkušnje veteranov in inovativnost.

Avto Tertinek – avtoservis s tradicijo

Avto Tertinek se je kot avtoservisno podjetje razvilo iz predhodne servisne delavnice pokojnega velikega mojstra Alojza Tertineka, začetki katere segajo v leto 1976. Kot ustanovni in dolgoletni član Obrtne zbornice Maribor, je bil zelo ugleden obrtnik na lokalnem in širšem področju. Svoje bogate izkušnje je nabiral v odmevnih podjetjih – na tujih tleh v švedskem Volvu, pri nas pa v mariborskem TAM-u – in jih uspešno koristil pri svojem delu. Na začetku je servis deloval kot avtokleparska in karoserijska delavnica, kasneje pa se je delavnica preusmerila v popravilo, servis in izdelavo izpušnih komponent. Po izpušnih sistemih smo postali tudi širše prepoznavni.

Danes pred vami suvereno stoji podjetje z močno, uigrano, povezano ekipo in svežim zagnanim vodstvom. V nenehni misli na vaš mir na cesti in v sebi, se v naših kakovostnih, hitro opravljenih celostnih servisnih storitvah prepletajo maratonske izkušnje veteranov in inovativnost.

Nabor storitev, ki vam jih ponujamo, daleč presega meje servisa izpušnih sistemov, saj je v naši delavnici poskrbljeno tudi za servis vašega celotnega avtomobila, amortizerjev, katalizatorjev, zamenjavo pnevmatik itd. Vse to pa vam uredimo medtem ko vi v miru preberete časopis in popijete slastno kavico.

Spoznajte nas

Klemen in Sandra Tertinek

Gonilna sila, bencin in sončna energija naše obrti. Po odločitvi nadaljevanja vodenja podjetja in turbulentnem obdobju oblikovanja nove strokovne ekipe, se zakonca pogumno, usklajeno podajata naprej na pot k uresničevanju zadanih ciljev. Jasnega pogleda, vrelca idej in načrtov, z vizijo drugačne, butične, okolju bolj prijazne avtodelavnice, bolj suverena kot kdaj koli do zdaj, zreta uspešni prihodnosti v oči. Sandra je prostočasna ljubiteljica narave, nordijske hoje, dobre knjige, oboževalka plavanja, možganskih odklopov na sprehodih s psom, dodatno jo izpolnjuje obiskovanje babice v domu in globok klepet s prijateljico. Klemen se najraje s prijatelji druži pri igri pokra, ali kakemu športnemu udejstvovanju. Skupaj največkrat uživata na sproščujočem koncertu ali predstavi, v dvojini in družini. Hvaležna za dano priložnost vodenja prepoznavnega podjetja z dolgoletno tradicijo in zaobljubljena kakovostni celostni izkušnji z našimi storitvami.

Marjan Karat

Marjan se nam je pridružil z željo po novih izzivih ter po dobrih odnosih med sodelavci in vodstvom. Prostočasni ribič in uživač na belih strminah vnaša v naše delovno okolje umirjenost, prijetnost in strokovnost, ki je vidna na vsakem koraku. Prijatelji in znanci ga največkrat opišejo kot poštenjaka in cenijo njegovo pripravljenost za pomoč. Marjan je zavezan kakovostnemu popravilu vašega konjička, mi mu popolnoma zaupamo, saj je v tem našem poslu že pravi veteran.

Bojan Slekovec

Že na pogled vliva strokovnost in prijaznost, mar ne? Tudi dejansko je tako. V našem poslu teče na dolge proge, naše stranke in tudi nas njegovo delovanje pusti z občutkom pravega zaupanja, kar je res izjemnega pomena. Med prijatelji se zelo rad smeji in pošali, obenem pa je znan po točnosti in preudarnosti, ti dve lastnosti pa sta eni ključnih na delovnem mestu, ki ga opravlja. Prosti čas si krajša ob gledanju televizijskega ekrana in deskanju po spletnih valovih. Naši ekipi se je pridružil z željo po novih izzivih v novem kolektivu. Bojan vsakokrat poskrbi, da bo vaša izkušnja pri nas sestavljena iz dveh glavnih začimb: hitrost popravila in prijetnost.

 

Naše prednosti

9

Vse na enem mestu

V naši delavnici je poskrbljeno za servis vašega celotnega avtomobila, amortizerjev, katalizatorjev, zamenjavo pnevmatik, predelavo vašega vozila itd.

9

Hitro opravljene storitve

Delujemo po principu hitrega servisa: pripeljete, hitro pregledamo in strokovno popravimo!

9

Strokovna ekipa

Danes pred vami suvereno stoji podjetje z močno, uigrano, povezano ekipo in svežim zagnanim vodstvom.